Поиск по этому блогу

воскресенье, 23 декабря 2012 г.

Як святкують Новий Рік у різних країнах


В Англії за стародавнім звичаєм, коли годинники починають бити північ, відчиняють задні двері будинку, щоб випустити старий рік, а з останнім ударом відкривають передні двері, впускаючи новий рік. Жителі Англії і Уельсу вважають Різдво більш важливим святом, ніж Новий рік (на відміну від шотландців). Діда Мороза в Англії звуть Санта Клаус. У новорічні дні для дітей у театрах розігруються вистави на сюжети старовинних англійських казок. Лорд Безлад веде за собою веселий карнавальний хід, в якому беруть участь казкові персонажі: Хобі Хорс, Березневий заєць, Шалтай-Балам, Панч та інші.

воскресенье, 11 ноября 2012 г.






Інформація про прийоми
Будь-який прийом повинен бути попередньо ретельно підготовлений. У підготовку прийому входять: вибір виду прийому, складання списку запрошених осіб, розсилка запрошень, складання плану розсадки за столом на сніданку, обіді чи вечері. Складання меню, сервіровка столу і обслуговування гостей. Підготовка тостів або промов, складання схеми (порядку проведення) прийому.
«ПЛЯШЕМиП  ОЕ  М!!» 
FLYING TEXT
ТехнологіїТехнологіїТехнологіїТехнології
your text here
your running text
your running text
your running text
your running text
your running text
your message here
your running text
your running text
your running text
your running text
your running text

glitter-graphics.com

воскресенье, 21 октября 2012 г.

Інформація про диких тварин

    Людина свавільно стала обходитись з навколишнім світом, часто не замислюючись про наслідки (підраховано, що з планети зникло 99% тварин) і про унікальні якості його мешканців. Які ж вони? 

Дикі тварини 


Слони. Вони володіють унікальною якістю вміння стояти на голові, мають 4 коліна, але є єдиними в тваринному світі, не вміють стрибати. Трохи відволікаючись від теми, наведу ще один цікавий факт: за своє життя людина в середньому з'їдає кількість їжі, рівнозначне вазі 6 слонів. 

Бегемоти і крокодили. Бегемотів дуже не любили стародавні єгиптяни, вважаючи головними шкідниками полів. Та й зараз вони толочать чимало посадок. Примітним властивістю бегемотів є здатність широко розкривати пащу: на 1 м і 20 см. А крокодили, збираючись пірнути глибше ... ковтають камені. 

Жирафи. Це дивовижні тварини. Плями на їх тілі також неповторні, як і відбитки пальців людини. Дитинчата народжуються з ріжками, і перше, що роблять, з'являючись на світло - падають з висоти полуторамеровой, покидаючи материнське лоно. Жирафи в принципі є мовчазними тваринами (незважаючи на довгі язики - до 45 см), але малюки виражаються муканням і беканням, а самці гарчать на поєдинках, борючись шиями, а зрідка хропуть, стогнуть і навіть співають, видаючи звуки, подібні флейті. 

Життя в спільноті жирафів надзвичайно демократична. По-перше, в ньому відсутня ієрархія. По-друге, воно відкрите для прийняття нових членів «зі сторони». Нарешті, самці і самки, трапезуючи, поїдають листя з різних частин дерева, щоб не було конфліктів. Чудове миролюбність. 

Крім того, вони не є сонямі: за один прийом сплять не більше 10 хвилин. А коли не спимо, здатні виступати, ступаючи при кожному кроці на 4 метри і бігати зі швидкістю 50 км / ч. І ось що ще цікаво: при першій зустрічі з жирафами європейці назвали їх верблюдопардом, вважаючи, що перед ними помісь верблюда і леопарда. 

Птахи. Те, що колібрі не вміють ходити - достатньо відомий факт, але от про те, що чайка вирішує проблеми зі здоров'ям і гігієною, ставлячи собі клізму, мало хто знає. Він використовує для цього свій довгий дзьоб, набираючи в нього воду, і потім впорскує її в задній прохід. Пінгвіни, нелітаючі морські птахи, мають властивість обходитися без прісної води, бо мають мигдалини-фільтри, які відокремлюють сіль від води.